Cooper & Lewis

Twee rasechte stielmannen die de handen in elkaar slaan om een gemeenschappelijk doel te verwezenlijken: het renoveren van woningen toegankelijk maken voor iedereen.

Cooper, de doener en Lewis de denker, brengen je een unieke aanpak om jouw woning te renoveren. Samen met een team vakmannen is geen enkele klus voor ons te groot.

Van op maat gemaakt schrijnwerk tot een uitgebreide totaalrenovatie, bij Cooper en Lewis zit je goed voor ieder verbouwingsproject!

Van A tot Z

Bij Cooper & Lewis wordt het volledige bouwproces in handen genomen en begeleid. Van A tot Z wordt alles gedetailleerd voorbereid, opgevolgd en uitgevoerd. We beschikken we over een eigen schrijnwerkerij.

Ons eigen team van interieur specialisten maken samen met jou het ontwerp van het interieur. Dit wordt met 3D tekeningen visueel en tastbaar gemaakt.

Na de ontwerpfase wordt alles omgezet in productietekeningen en wordt het meubilair met de meeste zorg op maat gemaakt in het atelier. Na productie wordt alles zorgvuldig opgebouwd in het atelier en krijgt het geheel een laatste kwaliteitscontrole voor het naar de werf gaat. De volgende stap komen onze specialisten bij jou aan huis om alles te installeren en om jullie droom uit te werken.

vakmannen

Straffe vakmannen

Dankzij jarenlange ervaring heeft de renovatiewereld haast geen geheimen meer voor onze vakmannen. Zij zijn dag in dag uit bezig met het vervaardigen van puur vakmanschap bij al onze klanten. Van het plaatsen van gyproc tot het uiteindelijke afwerken van meubels, onze mannen verzorgen je project van A tot Z. Uiteraard met uiterste precisie, grote zorg en een piekfijn oog voor detail.

© Cooper & Lewis