Cooper & Lewis

Cooper, de doener en Lewis de denker, brengen je een unieke aanpak om jouw woning te renoveren of interieur te maken. Samen met een team vakmannen is geen enkele klus voor ons te groot.

Van op maat gemaakt schrijnwerk, uitgebreide totaalrenovatie tot een volledige inrichting van een nieuwe woning, bij Cooper en Lewis zit je goed voor ieder verbouwingsproject!

Missie

Onze klanten volledig ontzorgen zodat zij maximaal kunnen genieten en dromen van hun bouwproject, en dit door een 100% betrokkenheid van ons team vanaf ontwerpfase t.e.m. oplevering.

Elk project wordt gerealiseerd met duurzame materialen en technieken om zo op termijn iets terug te kunnen geven aan onze aarde.

vakmannen

Straffe vakmannen

Dankzij jarenlange ervaring heeft de renovatiewereld haast geen geheimen meer voor onze vakmannen. Zij zijn dag in dag uit bezig met het vervaardigen van puur vakmanschap bij al onze klanten. Van het plaatsen van gyproc tot het uiteindelijke afwerken van meubels, onze mannen verzorgen je project van A tot Z. Uiteraard met uiterste precisie, grote zorg en een piekfijn oog voor detail.

© Cooper & Lewis