Cooper & Lewis

Twee rasechte stielmannen die de handen in elkaar slaan om een gemeenschappelijk doel te verwezenlijken: het renoveren van woningen toegankelijk maken voor iedereen. Cooper, de doener en Lewis de denker, brengen je een unieke aanpak om jouw woning te renoveren. Samen met een team vakmannen is geen enkele klus voor ons te groot. Van op maat gemaakt schrijnwerk tot een uitgebreide totaalrenovatie, bij Cooper en Lewis zit je goed voor ieder verbouwingsproject!

Van A tot Z

Ben je op zoek naar een nieuw badkamermeubel? Of wil je je hele keuken omtoveren, inclusief sanitair, elektrische toestellen en verlichting? Geen probleem, wij zorgen ervoor! Vertel ons uitgebreid over al je renovatiedromen, stijl en wensen, wij zorgen voor een complete renovatie tot in de kleinste puntjes. Laat het denken en uitvoeren gerust aan ons over, het enige dat jij moet doen is genieten van je nieuwe ruimte!

vakmannen

Straffe vakmannen

Dankzij jarenlange ervaring heeft de renovatiewereld haast geen geheimen meer voor onze vakmannen. Zij zijn dag in dag uit bezig met het vervaardigen van puur vakmanschap bij al onze klanten. Van het plaatsen van gyproc tot het uiteindelijke afwerken van meubels, onze mannen verzorgen je project van A tot Z. Uiteraard met uiterste precisie, grote zorg en een piekfijn oog voor detail.

© Cooper & Lewis